Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Tehno Electric Instal
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Usi si porti rezidentiale si industriale
Brand
Toate modelele
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cu o vechime de peste 8 ani in domeniul sistemelor de automatizari, a comercializarii si instalarii usilor de garaj rezidentiale si industriale, impreuna cu profesionalismul echipei, firma noastra aduce constructiei dumneavoastra : confort, calitate, design, siguranta, perfectiune.

Prin calitatea ridicata a conceptului de lucru si al produselor oferite, firma reprezinta sinonimul pentru competenta, calitate si promptitudine.  Firma comercializeaza si instaleaza: usi de garaj, porti rezidentiale si industriale, usi rulou industriale, automatizari usi si porti, bariere automate, jaluzele exterioare, grilaje rezidentiale si comerciale, interfoane / control acces, sasuri de andocare, rampe electrohidraulice, porti batante si culisante.

Usile de garaj sectionale se gasesc intr-o gama larga de modele (casetat, dungi late, dungi inguste, neted fara model, stukko), culori (alb, stejar auriu, mahon, nuc, verde) si dimensiuni, din dorinta de a spori eleganta si comfortul casei Dumneavoastra.Usile sunt adaptabile oricarei intrari de garaj, usor de manevrat. Tratate impotriva coroziunii cu un coeficient de izolare K=0.50W/mK , usile asigura etanseitate fara pierderi de caldura.
Din Gura in Gura